26.09.2017. МЕЂУОПШТИНСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ СЛЕПИХ И САВЕЗУ ГЛУВИХ И НАГЛУВИХ УРУЧЕНИ ЕЛАБОРАТИ О ЕНЕРГЕТСКОЈ ЕФИКАСНОСТИ :: ГРАДСКА СТАМБЕНА АГЕНЦИЈА ЧАЧАК

МЕЂУОПШТИНСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ СЛЕПИХ И САВЕЗУ ГЛУВИХ И НАГЛУВИХ УРУЧЕНИ ЕЛАБОРАТИ О ЕНЕРГЕТСКОЈ ЕФИКАСНОСТИ
26. септембар 2017. год.

У уторак 26. септембра 2017. године, представници Градске стамбене агенције Чачак су посетили Међуопштинску организацију слепих и Савез глувих и наглувих, како би им уручили елаборате о енергетској ефикасности.

Настављајући реализацију споразума о пословно – техничкој сарадњи са Факултетом техничких наука у Чачку, Градска стамбена агенција се овога пута, у договору са највишим представницима Оснивача – Града Чачка, определила да се у циљу унапређења енергетске ефикасности израде одговарајуће студије за Међуопштинску организацију слепих, односно Савез глувих и наглувих.

Елаборати су овом приликом на пригодним свечаностима уручени председницима наведених организација, које у свом саставу окупљају лица са посебним потребама, господину Дејану Томићу и госпођи Зорици Петковић, који су се бираним речима захвалили на вредној донацији и истакли да ће елаборати о енергетској ефикасности у зградарству помоћи двема организацијама да у наредном периоду изврше неопходне радове у својим објектима, што ће довести до значајне уштеде енергената и побољшања својстава зграда у којима свакодневно обављају редовне активности.