21.10.2016. РАДНИ САСТАНАК У МИНИСТАРСТВУ РАДА, ЗАПОШЉАВАЊА, БОРАЧКЕ И СОЦИЈАЛНЕ ПОЛИТИКЕ :: ГРАДСКА СТАМБЕНА АГЕНЦИЈА ЧАЧАК

Радни састанак у Министарству рада, запошљавања,
борачке и социјалне политике
21. октобар 2016. год.

У петак 21. октобра 2016. године представници Градске стамбене агенције Чачак су боравили у Београду, где су у просторијама Министарства рада, запошљавања, борачке и социјалне политике узели активно учешће на радном састанку са државним секретаром наведеног Министарства, господином Негованом Станковићем.

Представници Агенције су овом приликом упознали државног секретара са најактуелнијим информацијама везаним за рад установе, са посебним нагласком који се тиче предстојећег анексирања уговора о закупу са делом корисника услуга из насеља Кошутњак.

Државни секретар је подржао напоре Градске стамбене агенције на плану успостављања пуне финансијске дисциплине везане за коришћење станова опредељених за социјално становање, уз договор да у наредном периоду посети град Чачак и ближе се упозна са плановима Агенције за следећу годину, нарочито оног дела који се односи на будућу станоградњу у нашем граду.