24.06.2016. ГРАДСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ГОДИШЊИ ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ГРАДСКЕ СТАМБЕНЕ АГЕНЦИЈЕ ЗА 2015. ГОДИНУ :: ГРАДСКА СТАМБЕНА АГЕНЦИЈА ЧАЧАК

Градско веће усвојило годишњи Извештај о раду
Градске стамбене агенције за 2015. годину
24. јун 2016. год.

На првој седници Градског већа Града Чачка, одржаној у петак 24.јуна 2016.године, на дневном реду се, између осталог, нашло и разматрање Годишњег извештаја о раду Градске стамбене агенције Чачак за 2015.годину.

Известилац на седници је био Милан Драшкић, директор Градске стамбене агенције Чачак, који је у свом уводном излагању градским већницима говорио о најважнијим планираним активностима Агенције за 2015.годину, као и о њиховој реализацији. Драшкић је, том приликом, акценат у свом излагању ставио на активности које су се тицале Програма изградње станова за социјално становање средствима Републичке агенције за становање и Града Чачка, сарадњи Агенције са међународним невладиним организацијама и државним сектором, на плану енергетске ефикасности у зградарству, сарадњи Агенције са Републичким Комесаријатом за избеглице и миграције, активности на плану евентуалног откупа станова из СИРП програма, као и о још неким активностима Градске стамбене агенције у претходној 2015.години.

По завршетку уводног излагања известиоца, председник Градског већа Града Чачка и градоначелник Града Чачка, господин Милун Тодоровић, је отворио расправу, приликом које се за реч јавило неколико чланова Већа, а директор Милан Драшкић је одговорио већницима на сва постављена питања.

За усвајање Годишњег извештаја о раду Градске стамбене агенције Чачак за 2015.годину, изјаснило се осам присутних чланова Градског већа, док је један члан био уздржан. За једну од предстојећих седница Скупштине Града Чачка, Градско веће ће утврдити предлог Одлуке о давању сагласности на Годишњи извештај о раду Агенције за 2015.годину, након чега ће се о наведеном документу одредити одборници Скупштине Града.