10.06.2015. Одржана Конститутивна седница Комисије за давање у закуп станова изграђених на основу Програма изградње станова за социјално становање :: ГРАДСКА СТАМБЕНА АГЕНЦИЈА ЧАЧАК

Одржана Конститутивна седница Комисије за давање у закуп станова изграђених на основу Програма изградње станова за социјално становање
10. јун 2015. год.

У среду 10. јуна 2015. године, градоначелник Чачка, мр Војислав Илић, донео је Решење о именовању Комисије за давање у закуп станова изграђених на основу Програма изградње станова за социјално становање.

Током јучерашњег дана, Комисија је заседала и одржала своју Конститутивну седницу, на којој су усвојени Пословник о раду Комисије, предлог Јавног позива и предлог Пријаве на конкурс. Поменутој седници су, у својству посматрача, присуствовали и представници Републичке агенције за становање из Београда, на челу са директором Мајом Лакићевић.

У току наредне седмице, очекује се одржавање редовне седнице Управног одбора Градске стамбене агенције, на којој ће се на дневном реду наћи и предлог Одлуке о расписивању конкурса за расподелу 24 стамбене јединице на Обрежу. Уколико се седница Управног одбора Градске стамбене агенције одржи до среде 24.јуна 2015.године, конкурс за расподелу станова на Обрежу ће бити објављен у недељном листу Чачански глас, у броју који ће изаћи из штампе у петак 26.јуна 2015.године. Наведеном одлуком Управног одбора Градске стамбене агенције ће бити дефинисана и висина цене закупа за социјалне станове на Обрежу, по претходно прибављеној сагласности од стране Републичке агенције за становање.