18.05.2015. Одборници Скупштине града Чачка једногласно усвојили Одлуку о давању у закуп станова изграђених на основу Програма изградње станова за социјално становање :: ГРАДСКА СТАМБЕНА АГЕНЦИЈА ЧАЧАК

Одборници Скупштине града Чачка једногласно усвојили Одлуку о давању у закуп станова изграђених на основу Програма изградње
станова за социјално становање
18. мај 2015. год.

На седници Скупштине града Чачка, одржаној у понедељак 18. маја 2015. године, одборници градског парламента су једногласно усвојили Одлуку о давању у закуп станова изграђених на основу Програма изградње станова за социјално становање. За предлог Одлуке је гласало 50 одборника Скупштине града, а нико није био против нити уздржан.

Известилац на седници је био директор Градске стамбене агенције Милан Драшкић, а учешће у више него коректној расправи је узело шест одборника позиције и опозиције, након чега је уводничар одговорио на питања дискутаната. Потом се прешло на изјашњавање, при чему је Одлука усвојена једногласно, како у начелу, тако и у појединостима.

Пошто Одлука буде објављена у Службеном листу града Чачка, стећи ће се претпоставке да градоначелник мр Војислав Илић именује одговарајућу Комисију и повери јој спровођење конкурса.