11.05.2015. Градска стамбена агенција корак ближе расподели станова на Обрежу :: ГРАДСКА СТАМБЕНА АГЕНЦИЈА ЧАЧАК

Градска стамбена агенција корак ближе расподели станова на Обрежу
11. мај 2015. год.

gsa cacak obrez

У понедељак 11. маја 2015. године, одржана је 123. седница Градског већа града Чачка, на којој је, између осталог, утврђен предлог одлуке о давању у закуп станова изграђених на основу програма изградње станова за социјално становање.

Након што је Управни одбор Градске стамбене агенције, на седници одржаној 30.априла 2015.године, усвојио текст Правилника о расподели станова на Обрежу, данас су чланови Градског већа града Чачка једногласно утврдили предлог одлуке о давању у закуп станова изграђених на основу програма изградње станова за социјално становање. Известилац по овој тачки дневног реда је био директор Градске стамбене агенције Милан Драшкић, а седници је присуствовала и стручни сарадник за правне послове у Агенцији – Бранкица Јелић.

После данашње седнице Градског већа, преостаје још да се о наведеном Правилнику изјасне и одборници на предстојећој седници Скупштине града Чачка. Уколико одлука буде позитивна, градоначелник ће именовати Комисију за давање у закуп станова, која ће пред Управни одбор Агенције изаћи са предлогом за расписивање конкурса.

Подсетићемо да је текст Правилника о давању у закуп станова на Обрежу плод усаглашених ставова Министарства грађевинарства, инфраструктуре и саобраћаја у Влади Републике Србије, Републичке агенције за становање и Градске управе за урбанизам града Чачка.